Trofeo Fiestas de la Magdalena de Castellón (Spain) 2001-2008


Played at Estadio Municipal Castalia in Castellón de la Plana, Spain.

Palmares

 1 2001  RCD Espanyol		2-2 CD Castellón  [RCD Espanyol on pen.]
 2 2002    unknown
 3 2003  CD Castellón		3-2 Valencia CF
 4 2004  CD Castellón		1-1 Cádiz CF      [CD Castellón on pen.]
 5 2005  CD Castellón		1-1 Real Zaragoza [CD Castellón on pen.]
 6 2006  Real Murcia		2-0 CD Castellón
 7 2007  CD Castellón		2-1 Levante UD
 8 2008  RCD Mallorca		3-1 CD Castellón

Number of Wins: (Ciudad  de la Línea)

3 CD Castellón

1 RCD Espanyol
  RCD Mallorca
  Real Murcia


1993   Ciudad de Castellón

Participants:  (Triangular 3x1 45´time)

[Aug 22]

CD Castellón	1-0 Valencia CF
  [1-0 Dos Santos 25´].
CD Castellón: Fernando; Salva (Ricardo), Tosic, Fernández Cuesta, Javi; Pepe García (Estanis), 
              Julio (Domínguez), Herrero, Dos Santos; Juan Carlos, Rojo (Mondragón).
Valencia CF:  Notario; Tárraga, Víctor, Medina, Sergio; Ibáñez, Pizzi (Melo), Gálvez,
              Quique Flores; Roberto (Alberto Benito), Eloy (Matías Rubio).

Villarreal CF	1-0 Valencia CF
  [1-0 Edu 25´].
Villarreal:   Pascual; Javi Moro, Maestre, Javi I, Cuxart; Russet, Edu (Ricardo), 
              Zandio, Loinaz (Javi II); Fabado (Maestre), Andrés (Planelles).
Valencia CF:  González; Tárraga, Ibáñez, Etxarri, Váquez; Pizzi, Gálvez,
              Quique Flores, Matías Rubio; Roberto, Eloy.

CD Castellón	x-x Villarreal (empate)

2001

Participants:
CD Castellón (Spain)
RCD Espanyol (Spain)

Final [Mar 21]
CD Castellón	2-2 RCD Espanyol   [RCD Espanyol on pen.]
  [0-1 Óscar 4´, 1-1 Cámara (p) 7´, 1-2 Iván díaz 52´,
   2-2 De los Ríos 78´].
CD Casetllón: Sidro (Asaín); Rubén (David Ruiz), Cámara, Hermosín, Garrido (Villamón); Ino (Roberto Tomás), 
              Curiel (Debón), Navarro, Diego Gómez; Mullor (Chito), Lucas (De los Ríos).
RCD Espanyol: Argensó (Balbuena); Morales, Nando (Gerard), Soldevilla, Toledo (David García); Óscar, 
              Juvenal (Bruno), Nan Ribera (Iván Díaz), Arteaga; Lardín (Javi López), Arnal (Postigo).

2002

Participants:
CD Castellón (Spain)
Elceh CF ? (Spain)

2003

Participants:
CD Castellón (Spain)
Valencia FC (Spain)

Final [Mar 26]
CD Castellón	3-2 Valencia CF
  [1-0 Salillas (p) 8´, 1-1 Sánchez (p) 36´,1-2 Silva 64´,
   2-2 Gracia 82´, 3-2 Aznar 85´].
CD Castellón: Manu; Paco Mije, Palacios, Miguel, Cuevas; Navarro, Xavi Gracia, Salillas; 
              Juanjo, Chito. (+ Espeleta, Mora, Abel, Javi Sanchis, Nacho Aznar, Marcos).
Valencia CF:  Rangel; Pellegrino, Fabio Aurelio, Ayala, Iván García; Pereira, Iván Rodríguez, Estela, Sánchez; 
              Rufete, Aimar. (+ Merino, Higinio, Novillo, Marrama, Gavilán, Giovanni, Tino, Coque, Silva).

2004

Participants:
CD Castellón (Spain)
Cádiz CF (Spain)

Final [March 16]
CD Castellón	1-1 Cádiz CF		[CD Castellón 3-2 on pen].
  [0-1 Marcos 59´, 1-1 Víctor Vía 86´].
CD Castellón:  Raúl; Verdú, Gaviro, Gabarri, Cifuentes; Castell, Javi Sanchis, Xavi Gracia, Marcos; Estévez, 
               Fuentes. (+ Zamora, Raúl Muñoz, Fernando Felip, Ortega, Víctor Albalat, Ángel, Carlos).
Cádiz CF:      Armando; Varela, Ezequiel, Sambruno, Abraham Paz; Zafra, Víctor García, Mario, 
               Enrique; Sergio Iglesias, Pablo. (+ Carlitos, Rodiel, De la Cuesta, Ocaña, Espadas).

2005

Participants:
CD Castellón (Spain)
Real Zaragoza (Spain)

Final [Apr 20]
CD Castellón	1-1 Real Zaragoza	[CD Castellon on pen.]
  [0-1 Drulic 16´, 1-1 Xavi Molist 67´].

2006

Participants:
CD Castellón (Spain)
Real Murcia CF (Spain)

Final [Aug 20]
CD Castellón	0-2 Real Murcia
  [0-1 Antoñito 30´, 0-2 Aranda 70´].
CD Castellón: Raúl; Zamora, Casablanca, Aurelio, Dealbert; Rodri, Héctor, Pendín, Natalio; 
              Nakor, Txiki. (+ Mora, Pedro, Castell, Mario Rosas, Arana, Xisco, Baigorri).

2007

Participants:
CD Castellón (Spain)
levante UD (Spain)

Final [Aug 11]
CD Castellón	2-1 Levante UD
  [1-0 López Garai, 1-1 Pedro Léon, 2-1 Víctor Salas].
CD Castellón: Carlos Sánchez; Rafita, Mora, Aurelio, Pol; Rosas, Garai, Arana, Víctor Salas; Perico, 
              Tabares. (+ Dani Pendín, Pedro Hernández, Ibon, Txiki, Nakor, Oberman, Dealbert.
Levante UD:   Kujovic; Manolo, Cirillo, Robusté, David Castedo; Juanma, Tommasi, Berson, Courtois; 
              Viqueira, Riga. (+ J. Serrano, Rubiales, Ettien, Fuego, Pedro Léon, Geijó, Saúl).

2008

Participants:
CD Castellón (Spain)
RCD Mallorca (Spain)

Final [Aug 17]
CD Castellón	1-3 RCD Mallorca
  [1-0 Uranga, 1-1 Keita, 1-2 Suárez, 
   1-3 Trejo].

About this document

Prepared and maintained by Erik Garin and Raúl Torre for the Rec.Sport.Soccer Statistics Foundation

Authors: Erik Garin (garinerik@hispeed.ch) and Raúl Torre
Last updated: 9 Jul 2009

(C) Copyright Erik Garin, Raúl Torre and RSSSF 2005/09
You are free to copy this document in whole or part provided that proper acknowledgement is given to the authors. All rights reserved.